Boeiende studentenjobs (4 uur per week) (m/v) - Brugge

Job description

Dataline is steeds op zoek naar jonge talenten voor haar hoofdkantoor te Brugge (Loppem).

Wil je ontdekken hoe het er bij een toonaangevende Belgische marktleider aan toe gaat? Bij Dataline word je ondergedompeld in een omgeving van experten; kan je ontdekken hoe het is om deel uit te maken van een softwarebedrijf en werk je vanuit het ultramoderne hoofdkantoor te Brugge (Loppem).


Ben je een gemotiveerde en getalenteerde student Informatica, Office Management, legal, economische of een gelijkaardige bachelor of master richting. Kan je blind typen, gebruik je makkelijk sneltoetsen en kan je vlot met de computer overweg? Dan ben je bij Dataline aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die mee kunnen helpen bij dataverwerking en andere operationele taken.

Requirements

Volgende punten aangevinkt? Bingo!

  • Je bent een enthousiaste student die meer ervaring wil opdoen in de ICT-sector.
  • Je volgt momenteel een hogere opleiding ICT, Economie, Office Management of gelijkaardige richting.
  • Je kan gemiddeld 4 uur per week werken tijdens de kantooruren en liefst – indien mogelijk – gedurende het ganse jaar.
  • Je kan makkelijk het hoofdkantoor in Brugge bereiken.
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en weet je uit de slag te trekken in het Frans/Engels.
  • Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan vlot zelfstandig werken.

Aanbod

Je kan een aardig centje bijverdienen en terwijl proeven hoe eraan toe gaat bij een toonaangevende Belgische marktleider. Daarenboven doe je dit vanuit een hypermodern kantoor, dat filevrij te bereiken is. Maar je werkt ook met mensen die altijd op zoek zijn naar de volgende uitdaging en de manier waarop dingen opnieuw uitgevonden kunnen worden. Als je dit aanbod tot op dit punt leest, weet je waarschijnlijk dat Dataline de ideale werkplek is voor jou.
Solliciteer vandaag en stap in de boeiende wereld van Dataline.

Dataline Home | Print ERP/MIS software by Dataline Solutions een duidelijk doel: de nummer #1 blijven in MIS/ERP-software voor de grafische industrie in de Benelux. Dataline is actief in 16 landen met de software MultiPress, welke dagelijks door meer dan 7000 users gebruikt wordt. Dataline heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het Dataline-team bestaat uit zo’n 45 enthousiaste collega’s. Meer weten over Dataline? Kijk op www.dataline.tv wat onze klanten over ons vertellen!